Σκύλος παίρνει κάθε μέρα το λεωφορείο μόνος του για να πάει στο πάρκο (BINTEO)

Αυτός ο σκύλος παίρνει μόνος του το λεωφορείο κάθε μέρα για να πάει βόλτα στο πάρκο της περιοχής. Δείτε τι λέει ο ιδιοκτήτης του στο βίντεο.

Αυτό θα πει ανεξάρτητος σκύλος! Στο Seattle της Αμερικής συμβαίνει κάτι μοναδικό, αφού ο σκύλος του παρακάτω βίντεο παίρνει το λεωφορείο κάθε μέρα με προορισμό το πάρκο της περιοχής.

Σκύλος παίρνει κάθε μέρα το λεωφορείο μόνος του για να πάει στο πάρκο [vid]

Το όνομα του είναι Eclipse και είναι η πιο χαριτωμένη τετράποδη έκπληξη για τους ανυποψίαστους που πάνε το πρωί στη δουλειά τους με το λεωφορείο. Δίπλα τους, είναι πολύ πιθανό να κάτσει ο σκύλος για να πάει στο αγαπημένο του πάρκο.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Ο ιδιοκτήτης του όμορφου και έξυπνου σκύλου περίμεναν μαζί το λεωφορείο. Όταν το λεωφορείο ήρθε, το αφεντικό του ήθελε να κάτσει λίγο παραπάνω στη στάση για να τελειώσει το τσιγάρο του, αλλά ο σκύλος του δεν μπορούσε να περιμένει άλλο! Πήδηξε στο λεωφορείο, έκατσε ήρεμα σε μια θέση και έβλεπε από το παράθυρο την διαδρομή για να δει που θα κατέβει.

Από τότε ο σκύλος παίρνει το λεωφορείο είτε μόνος του είτε με τον ιδιοκτήτη του και κατεβαίνει στο πάρκο για να παίξει με τα άλλα ζωάκια. Δείτε το βίντεο:

newsit.gr
Από το Blogger.