Ιερέας κάνει εμετό τη στιγμή που παντρεύει ζευγάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο και αν προετοιμαστούμε για τη μέρα του γάμου μας και οργανώσουμε τα πάντα στην εντέλεια, πάντα θα υπάρχει κάτι που μπορεί να πάει στραβά. Ένας ξαφνικός και ανεπιθύμητος καλεσμένος, ένας μεθυσμένος συγγενής, μια γαμήλια τούρτα που χάθηκε, είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορούν να χαλάσουν έναν γάμο. Ωστόσο, ένας ιερέας που κάνει εμετό κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, δεν είναι ένα από τα πράγματα που μας έρχεται στο μυαλό.

Μόλις πρόσφατα, κάποιος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Youtube που δείχνει μια καθολική ιερέα να κάνει εμετό κατά τη διάρκεια του μυστηρίου που τελούσε.


Μία ιερέας κάνει εμετό κατά τη διάρκεια των γαμήλιων όρκων. Η νύφη δεν έδωσε σημασία στο ατυχές περιστατικό και συνέχισε να λέει τους όρκους της.Το βίντεο ξεκινάει με τη νύφη να λέει τους όρκους της, κρατώντας τα χέρια του γαμπρού. Στην αρχή η ιερέας φαίνεται καλά, αλλά λίγο αργότερα γυρίζει και κάνει εμετό σαν να μην υπάρχει αύριο.
Η νύφη φαίνεται να τα έχει χαμένα για λίγο, αλλά δεν αφήνει το ατυχές περιστατικό να χαλάσει την ημέρα του γάμου της. Δεν αφήνει το χέρι του γαμπρού και συνεχίζει τους όρκους της. Στο μεταξύ, η ιερέας κάθεται στο έδαφος και στο τέλος του βίντεο φαίνονται μερικοί άνθρωποι που πάνε να τη βοηθήσουν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


tilestwra
Από το Blogger.