Κύπριοι ΠΡΟΣΟΧΗ! Εγκληματίες χτυπούν τις πόρτες σπιτιών και παρουσιάζονται ως Αστυνομικοί! Δείτε την σοβαρή καταγγελία (BINTEO)


Μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία φιλοξένησε η εκπομπή του Παύλου Μυλωνά «Ενημέρωση Τώρα». Σύμφωνα με την τηλεθεάτρια, χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος της κόρης της και «πουλώντας» το παραμύθι ότι είναι Αστυνομικοί έριχναν κλεφτές ματιές μέσα στο σπίτι.
Κύπριοι ΠΡΟΣΟΧΗ! Εγκληματίες χτυπούν τις πόρτες σπιτιών και παρουσιάζονται ως Αστυνομικοί! Δείτε την σοβαρή καταγγελίαΕπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού
Όπως κατήγγειλε η κ. Μαρία της παρουσίασαν 6 φωτογραφίες με δήθεν καταζητούμενους για να τους αναγνωρίσει και καλά, όμως ο άντρας έριχνε κλεφτές ματιές μέσα στο σπίτι, ρωτώντας παράλληλα αν το σπίτι έχει ασφάλεια ή συναγερμό.
 Η ίδια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, όπου και την διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για άντρες της Δύναμης με την ίδια να πανικοβάλλεται αφού αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για εγκληματικά στοιχεία που στόχο έχουν να ξεγελάσουν τον κόσμο και να ψάξουν για τα επόμενα θύματά τους.
Δεν φορούσαν στολή αστυνομικών και μιλούσαν Κυπριακά όπως τόνισε. Προσοχή λοιπόν αν σας έτυχε κάτι παρόμοιο επικοινωνήστε άμεσα με την Αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
tothemaonline.com
Από το Blogger.