Δεν έχω αγόρι λύνω μόνη μου τα προβλήματα, λέει η τόπλες παρουσιάστρια της Αλβανίας (BINTEO)

Η ξανθιά καλλονή Γκρέτα Χότζα καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη 
Δεν έχω αγόρι λύνω μόνη μου τα προβλήματα, λέει η τόπλες παρουσιάστρια της Αλβανίας
Στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» βρέθηκε η Γκρέτα Χότζα η παρουσιάστρια η οποία έχει αναστατώσει την αλβανική τηλεόραση με τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο λέει τις... ειδήσεις. 

Η ίδια εξήγησε πως οι «360 μοίρες» δεν είναι ειδήσεις αλλά μία εκπομπή πολύ διαφορετική από αυτές που προβάλλονται στην αλβανική τηλεόραση. 

Όπως λέει την ιδέα να βγει στον αέρα χωρίς στηθόδεσμο φορώντας μόνο ένα γιλέκο την είχε ο ιδιοκτήτης του σταθμού και είναι πολύ χαρούμενη που είναι μέρος αυτής της παραγωγής. 

Ωστόσο δεν ήταν αυτή που... άνοιξε τον δρόμο σε αυτό το στιλ παρουσίασης αφού πριν από την Γκρέτα στη θέση της παρουσιάστριας ήταν μία άλλη μελαχρινή παρουσία, με πλούσια προσόντα που αποφάσισε να κάνει μία σέξι φωτογράφιση στο «Playboy» και έπειτα σταμάτησε τη συνεργασία της με το κανάλι. 


Όπως λέει στην Αλβανία δεν αποδέχτηκαν εύκολα το εν λόγω concept αφού ο λαός παραμένει ακόμη πολύ συντηρητικός. Παρόλα αυτά η εκπομπή έχει υψηλή τηλεθέαση ενώ την παρακολουθούν και από ξένες χώρες. 


Στη συνέχεια η Δούκισσα Νομικού ρώτησε την Γκρέτα αν ζηλεύει το αγόρι της με τις προκλητικές της εμφανίσεις για να της απαντήσει: «Δεν υπάρχει αγόρι. Οι Αλβανοί άντρες δεν είναι τζεντλεμεν και πολλές φορές επιλέγω τα προβλήματα που έχω να τα λύνω μόνη μου και να μη μου είναι κανένας βάρος». 


Από το Blogger.