ΣΟΚ: Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για την εν ψυχρώ εκτέλεση εφήβου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ζητωκραυγές ενθουσιασμού αντιμετώπισε ομάδα Ισραηλινών την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 19χρονου Παλαιστίνιου στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ.
Capture
Οι ισραηλινές αρχές ισχυρίζονται ότι αναγκάστηκαν να σκοτώσουν τον Φαντί Σαμίρ Αλούν καθώς πραγματοποιούσε επίθεση με μαχαίρι. Σε video που κυκλοφόρησε όμως φαίνεται ότι ο νεαρός επιχειρούσε να σωθεί από πλήθος Ισραηλινών που φώναζαν στην αστυνομία ότι είναι τρομοκράτης.
Οι αστυνομικοί αφού πρώτα τον εκτελούν εν ψυχρώ αρχίζουν να ρωτούν ποιόν τραυμάτισε για να λάβουν την απάντηση ότι δεν είχε τραυματίσει κανέναν.
ΠΡΟΣΟΧΗ το video περιέχει πολύ σκληρές εικόνες από… την καθημερινότητα των Παλαιστινίων


Οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις Ισραηλινών πολιτών στην εκτέλεση Παλαιστινίων έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών της αποκλεισμένης Γάζας ομάδες Ισραηλινών συγκεντρώνονταν σε γειτονικούς λόφους επευφημώντας τα χτυπήματα σε κατοικημένες περιοχές, από τα οποία σκοτώθηκαν εκατοντάδες παιδιά.
Στο Παρελθόν κυκλοφορούσαν στο Ισραήλ T-shirt που απεικόνιζαν έγκυες Παλαιστίνιες γυναίκες και έγραφαν “Πυροβολείς έναν σκοτώνεις δυο”.
tumblr_ly60icdy1w1qjeenbo1_500

infowar
Από το Blogger.