ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ! Το σοβαρό ατύχημα του Ενρίκε Ιγκλέσιας on stage (ΒΙΝΤΕΟ)


Υπόδειγμα επαγγελματισμού
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 40χρονος τραγουδιστής Ενρίκε Ιγκλέσιας προσπάθησε να πιάσει το drone (τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι) που πετούσε πάνω από τη σκηνή και τραβούσε φωτογραφίες από ψηλά. 
Ο Ιγκλέσιας θέλησε να το στρέψει προς τη μεριά του κοινού, κάτι πήγε στραβά,το drone του έσκισε τα δάχτυλα και σε κλάσματα δευτερολέπτου το αίμα άρχισε να τρέχει… «ποτάμι». 

O Ιγκλέσιας όχι μόνο δεν αποχώρησε κακήν κακώς από τη σκηνή για να φροντίσει το τραύμα του, αλλά συνέχισε να τραγουδά απτόητος για επιπλέον μισή ώρα, παρόλο που τον συμβούλεψαν να σταματήσει το show.


Στα στιγμιότυπα που ανέβασαν οι θαυμαστές του στα social media, απεικονίζεται βουτηγμένος στο αίμα, παρά το γεγονός ότι έβαλε στο χέρι του έναν πρόχειρο επίδεσμο ώστε να σταματήσει –όσο γινόταν- την ροή του αίματος.Μάλιστα ο ίδιος ζωγράφισε μια… καρδιά από αίμα στο άσπρο μπλουζάκι του!

Εκεί τον περίμενε ένα ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο για το Los Angeles, όπου περιποιήθηκε το τραύμα του ένας ειδικός γιατρός.

makeleio
Από το Blogger.