Σοκ! Τζιχαντιστές πουλάνε ”σκλάβες του σεξ” για 1 Πακέτο Τσιγάρα! (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)

Σοκ! Τζιχαντιστές πουλάνε ”σκλάβες του σεξ” για 1 Πακέτο Τσιγάρα! (Video)

  • Πουλάνε τις ”σκλάβες του σεξ” για ένα πακέτο τσιγάρα
  • Γδύνουν τις γυναίκες και τις σέρνουν στο έδαφος «σαν ζώα»
1
Τους τελευταίους μήνες στην Συρία και το Ιράκ λαμβάνει χώρα ένας δεύτερος πόλεμος πάνω στα2 κορμιά των άτυχων γυναικών
Αιχμαλωτίζουν νεαρά κορίτσια ως «σκλάβες του σεξ» στην Συρία και το Ιράκ και στη συνέχεια τις πουλάνε για ένα πακέτο τσιγάρα, καταγγέλλει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.
Σύμφωνα με την απεσταλμένη του ΟΗΕ, Ζαινάμπ Μπανγκούρα τους τελευταίους μήνες στην Συρία και το Ιράκ λαμβάνει χώρα ένας δεύτερος πόλεμος πάνω στα κορμιά των άτυχων γυναικών.
Η κ. Μπανγκούρα έχει ήδη κάνει αποκαλύψεις για την τρομακτική μεταχείριση των γυναικών από το καθεστώς των τζιχαντιστών, αφού έχει δει μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης να γδύνουν 3τις γυναίκες και να τις σέρνουν στο έδαφος «σαν ζώα».
Μάλιστα εκτιμά ότι αυτός είναι ένας τρόπος να προσελκύσουν νέους άνδρες ώστε να γίνου μέλη της οργάνωσης, λέγοντας τους: «Έχουμε γυναίκες για εσάς, παρθένες που μπορείτε να παντρευτείτε».
Οι τζιχαντιστές είναι γνωστοί για τους αυστηρούς κανόνες που επιβάλλουν στις γυναίκες που ζουν στα εδάφη που ελέγχουν.
Ένας κάτοικος της Μοσούλης ανέφερε στο BBC: «Έχουμε ακούσει ιστορίες ανδρών που έχουν μαστιγωθεί επειδή οι σύζυγοί τους δεν φορούσαν τα γάντια τους. Σε μία άλλη περίπτωση απαγόρευσαν στους γονείς μίας κοπέλας να οδηγούν το αυτοκίνητο τους. Όσοι τολμούν να αντιδράσουν θα υποστούν ξυλοδαρμό και ταπείνωση».

aetosapokalipi
Από το Blogger.