Βρήκαν 446 κροτίδες, 239 πυροτεχνήματα και 1 φυτό κάνναβης σε σπίτι Ελληνοκύπριου!Μεγάλο αριθμό εργοστασιακών κροτίδων και πυροτεχνημάτων εντόπισε η αστυνομία στην κατοικία 23χρονου Ελληνοκύπριου στην Πέγεια.
Στο αυτοκίνητο του νεαρού εντοπίστηκε και ένα φυτό κάνναβης, φυτεμένο μέσα σε γλάστρα.
Στο σπίτι του εντοπίστηκαν 446 κροτίδες και 239 πυροτεχνήματα, που προφανώς προορίζονταν για διάθεση σε άλλα νεαρά άτομα, ενόψει του Πάσχα.
Ο 23χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

sigma

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή, ανακρινόμενος ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι το φυτό κάνναβης ήταν για δική του χρήση, ενώ για τις κροτίδες και για τα πυροτεχνήματα δεν έδωσε περισσότερες εξηγήσεις.
 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως όσο πλησιάζουμε στις μέρες του Πάσχα η Αστυνομία εντείνει τις προσπάθειες της για  να περιορίσει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο το φαινόμενο της χρήσης κροτίδων έτσι ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί και ζημιές
 
Η υπόθεση αυτή έρχεται μετά τον εντοπισμό, τις προηγούμενες ημέρες, τεράστιας ποσότητας κροτίδων σε εγκαταλελειμμένη οικεία στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό. 
 
Μάλιστα, σε εκείνη την περίπτωση, μετά από καταμέτρηση που διήρκησε πάνω από μια ημέρα, διαπιστώθηκε ότι ο  αριθμός των διαφόρου τύπου κροτίδων που εντοπίστηκαν ανήλθε σε 161 χιλιάδες, ενώ τα εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα σε 20,500. Επίσης, είχαν εντοπιστεί 47  χειροφωτοβολίδες αλεξιπτώτου, 1150 φωτεινά σήματα χειρός, 16 κιλά πυρίτιδα, διάφορα ταχύκαυστα πυραγωγά σχοινιά, δύο σημειωματάρια και ένας τιμοκατάλογος.

Από το Blogger.