Σκότωσε συμμαθητή του και έβγαλε selfie με το πτώμα του!

Ο 16χρονος ομολόγησε το έγκλημά του

Σοκάρει η ιστορία ενός 16χρονου στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός συμμαθητή του. Τον νεαρό πρόδωσε η τεχνολογία, αφού ο ίδιος έβγαλε selfie με το θύμα και έστειλε την εικόνα σε συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να φτάσει στις αρχές.

Ο Μάξγουελ Μάριον Μόρτον συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή όπλου και ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού για τη δολοφονία του Ράιαν Μάνγκαν. 

Σκότωσε συμμαθητή του και έβγαλε selfie με το θύμα!

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο νεαρός έστειλε τη φωτογραφία σε έναν φίλο του μέσω της εφαρμογής Snapchat, η οποία αυτοδιαγράφει το περιεχόμενο μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Ο φίλος του όμως έκανε screenshot την εικόνα και η μητέρα του επικοινώνησε με τις αρχές.

Ο νεαρός δράστης ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον Ράιαν Μάνγκαν στο σπίτι του μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του, ενώ βρέθηκε και το όπλο, το οποίο είχε κρύψει κάτω από τα σκαλιά του υπογείου. 

«Η αστυνομία έλαβε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας που απεικόνιζε το θύμα να κάθεται σε μία καρέκλα με ένα τραύμα από σφαίρα στο πρόσωπο», γράφει η αναφορά της αστυνομίας. «Εικονίζει ακόμη έναν μαύρο άνδρα που τραβά μία selfie με το πρόσωπό του να κοιτά την κάμερα και το θύμα να βρίσκεται στο φόντο».
Από το Blogger.