Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ((ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!))

«Η Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα την 20η Απριλίου, εάν δεν λάβει περαιτέρω δανεισμό από τους πιστωτές της», διατείνεται πηγή, που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.
Η πηγή αυτή, η οποία σύμφωνα με το πρακτορείο είναι ενήμερη για τα ελληνικά δημοσιονομικά, ανέφερε ότι «παρότι θα είναι δύσκολο, η χώρα μπορεί να τα καταφέρει χωρίς βοήθεια μέχρι περίπου την 20η Απριλίου, αξιοποιώντας τον βραχυπρόθεσμο δανεισμό από κρατικούς φορείς», που αγοράζουν έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου.
Reuters: Η Ελλάδα ξεμένει από ρευστό στις 20 Απριλίου
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Αθήνα ελπίζει ότι εάν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης εγκρίνουν τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που προτείνει, θα καταστεί δυνατή η επιστροφή στην Ελλάδα ενός ποσού ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή των κερδών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από τις αγοραπωλησίες ελληνικών ομολόγων.
Ακόμη, πάντοτε κατά την ίδια πηγή, η ελληνική κυβέρνηση αναμένει να της επιστραφεί ένα ποσό περίπου 1,2 δισ. ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.


Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/570165/oreuters-h-ellada-xemenei-apo-reysto-stis-20-aprilioy#ixzz3VP0TKSVP
Από το Blogger.