Έδωσε χιλιάδες ευρώ για να μοιάσει στον Superman (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεμβάσεις στη μύτη, λιποαναρρόφηση χειλιών, επανευθυγράμμιση σαγονιού, λεύκανση δέρματος, θωρακικά και κοιλιακά εμφυτεύματα… και η λίστα με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει…. υποβληθεί 36χρονος σχεδιαστής ρούχων από τις Φιλιππίνες τα τελευταία 16 χρόνια δεν έχει τέλος.

Ο Herbert Chavez έχει ένα είδωλο… τον Σούπερμαν και επιθυμούσε διακαώς να του μοιάσει, όχι στις ικανότητες αλλά στην εξωτερική εμφάνιση. Πότε δεν δίστασε να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι 19 φορές για να αποκτήσει την εμφάνιση που ονειρευόταν. Οι επεμβάσεις του στοίχισαν περισσότερα από 6.800 δολάρια, ενώ αυτές δεν έχουν τελειωμό καθώς ο Herbert τώρα σκοπεύει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, αυτή της εμφύτευσης μετάλλων στα πόδια του ώστε να ψηλώσει. Όπως ο ίδιος εξομολογείται, η αγαπημένη του επέμβαση μέχρι στιγμής ήταν η προσθετική κοιλιακών!
Έχει πάθος με τον Σούπερμαν από τότε που ήταν πέντε χρονών και μεγαλώνοντας δεν έχασε τον ενθουσιασμό του. Συχνά πυκνά εμφανίζεται στη γειτονιά του φορώντας το κουστούμι του αγαπημένου του ήρωα και λέει ότι θέλει να διδάξει τα παιδάκια σωστά ήθη και να τους φτιάξει τη μέρα.
Ο Ηerbert έχει ήδη κατακτήσει μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες καθώς είναι ιδιοκτήτης της πιο πλούσιας συλλογής αναμνηστικών του Σούπερμαν. Σύμφωνα με το Γκίνες, έχει στην κατοχή του 1.253 σχετικά με τον υπερήρωά του, αλλά τώρα ο Herbert λέει ότι πλέον η συλλογή του αριθμεί περίπου 5.000 αντικείμενα και σκοπό έχει να φθάσει τα 10.000. Μάλιστα, μετακόμισε σε μεγαλύτερο σπίτι ώστε να χωρά η… αυξανόμενη συλλογή του.
Αρκετές από τις επεμβάσεις του γίνονται δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να διαφημίζει τον γιατρό του και την πρακτική του. Ακόμη και ο ίδιοος αντιλαμβάνεται ότι κάποια μέρα θα πρέπει να σταματήσει κι αυτό θα γίνει όταν το σώμα του του «πει» ότι δεν αντέχει άλλο «ή όταν οι γιατροί μου μου πουν ότι το σώμα μου δεν αντέχει άλλο επειδή μεγάλωσε, τότε θα σταματήσω».

Από το Blogger.