Ο A. Τσίπρας πουλάει το αυτοκίνητο του Βενιζέλου αξίας 750.000 ευρώ!

Με απόφαση της κυβέρνησης, από σήμερα «βγαίνουν στο σφυρί» τα υπουργικά αυτοκίνητα, όπου η αξία τους είναι αρκετά μεγάλη, έτσι ώστε τα ποσά αυτά να πάνε στο ελληνικό κράτος.


Ο Αλέξης Τσίπρας πουλάει το αυτοκίνητο του Βενιζέλου αξίας 750.000 ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βηματοδότη», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, στην αρμοδιότητα του οποίου έχουν περιέλθει, πέραν των τόσων άλλων, και τα κρατικά αυτοκίνητα, να σταματήσουν να χρησιμοποιούνται από τους υπουργούς, έτσι ώστε η αξία τους να περιέλθει στο δημόσιο. Ο ίδιος ο Γιώργος Κατρούγκαλος, διαθέτει ένα συλλεκτικό κάμπριο MG, για το οποίο, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει λόγω παλαιότητας, δηλώνει υπερήφανος. Ήδη ο Γιάνης Βαρουφάκης μετακινείται με ταξί ή με τη μηχανή του, ο Πάνος Σκουρλέτης με ένα παλιό Ι.Χ, όπως και ο Δημήτρης Στρατούλης, ενώ ο πρωθυπουργός, με ένα μαύρο Audi με πινακίδες Θεσσαλονίκης.
«Θύμα» της νέας απόφασης του Αλέξη Τσίπρα, είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού στα προς πώληση αυτοκίνητα περιλαμβάνεται και μια αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη και με δορυφορική πλοήγηση BMW  αξίας 750.000 ευρώ, που ως σήμερα την κυκλοφορούσε, ως πρόεδρος κόμματος.

Από το Blogger.