Ζει ταυτόχρονα με το αγόρι της, τον ερωμένο της και... το μωρό τους!


Έχουμε δει ξανά την πολυγαμία, τους γάμους μεταξύ ιδίου φύλου και ακόμη και γάμους "Τρίο". Αλλά τι γίνεται με τις σχέσεις... polyamorous; Ορίζεται ως η πρακτική της δημιουργίας περισσότερων από μία στενή σχέση κάθε φορά με την πλήρη γνώση και συναίνεση όλων των εμπλεκομένων, και οι σχέσεις της Jaiya Ma είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτής της πρακτικής.

Αυτή είναι η...
παράξενη ιστορία της Jaiya, 34 ετών, και των δύο εραστών της, του Jon Hanauer, 49 ετών, και του Ian Ferguson, 44 ετών, μαζί με το μωρό που είχε με τον Ian. Μπερδευτήκατε; Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Η Jaiya και ο Jon συναντήθηκαν το 2000 και έζησαν μαζί για έξι χρόνια, όταν Jon πρότεινε να βρουν και έναν νέο εραστή ... Παρεμπιπτόντως, είχαν συναντηθεί σε ένα μάθημα ταντρικής γιόγκα και ερωτεύτηκαν όταν εκπαιδευόταν για να το εξασκήσουν ως δάσκαλοι. Εκείνη την εποχή, η Jaiya ήταν αρραβωνιασμένη με έναν άλλον άνδρα, τον Τόνι, ο οποίος δεν ήταν άνετος σε ανοιχτή σχέση και έτσι εγκατέλειψε. Στη συνέχεια αυτή έζησε με τον Jon έχοντας ανοιχτή σχέση διαρκώς.

Το 2007, η Jaiya συνάντησε και ερωτεύτηκε έναν πολύ νεότερο άντρα. Και ο Τζον ήταν απολύτως εντάξει με αυτό, ακόμη και την ενθάρρυνε. Αλλά αυτός κατέληξε να την απατά με... τον φίλο της, προτού να μπορέσει να δώσει αυτή τη συγκατάθεσή της. Έτσι, ο Jon καταρρακώθηκε, γιατί αισθάνθηκε ότι θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα για να προστατεύσει την Jaiya. Συνέχισε στην προσπάθειά της να βρει έναν καλύτερο άνθρωπο, με την υποστήριξη του Jon, και ακόμη και να τοποθετήσει μια αγγελία στο Craigslist. Ήταν σε μια τάξη χορού όταν γνώρισε επιτέλους τον Ian, και για άλλη μια φορά, η σύνδεση τους ήταν άμεση.

Όταν η Jaiya τελικά έμεινε έγκυος με το μωρό του Ian, μετακόμισε μαζί της και ο Jon. Οι δύο άνδρες ήταν παρόντες όταν γέννησε ένα αγοράκι σε ένα μία πισίνα. Τώρα ζουν μαζί σαν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια, η Jaiya, ο Jon, ο Ian και ο δύομιση χρονών Eamon. Προφανώς, οι τρεις τους δεν είναι ακόμα ικανοποιημένοι και ψάχνουν για ακόμα περισσότερους εταίρους. «Ψάχνω για περιπέτεια αυτή τη στιγμή, γι 'αυτό μπορεί να θελήσω να βρω έναν άλλο εραστή στο μέλλον. Αλλά θα έχω πάντα μια σχέση με τον Jon και τον Ian, που ωστόσο εξελίσσεται», λέει η Jaiya. Ο Ian έχει παρόμοια σχέδια επίσης. Λέει, "Ελπίζω να έχουμε νέες σχέσεις που θα προσθέσουμε στην ομάδα. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να υπάρχουν και άλλοι polyamorous άνθρωποι στην περιοχή μας, έτσι ώστε στη κοινότητα να μπορεί να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον. "

Πηγή: koulo.gr
Από το Blogger.